Wie zijn wij

Over Autobedrijf van der Put

Na jaren ervaring op gedaan te hebben in het autobedrijf van zijn vader en bij plaatselijke dealers, Autobedrijf GJ vd Put Hillegomstartte Gert Jan van der Put in september 1990 het huidige bedrijf op. Begonnen met in- en verkoop van auto’s van en naar collega dealers en autobedrijven.

Een ervaring zo stelt Gert Jan die ik niet graag had willen missen. Met de meeste bedrijven waar ik vanaf het begin zaken mee deed, zowel regionaal als landelijk, doe ik nu nog steeds regelmatig handel. Al is er door de komst van het internet nu aanzienlijk minder tussen handel, zoals dit wordt genoemd, dan vroeger.

In de voorbije jaren hebben ook vele particuliere klanten de weg naar ons bedrijf gevonden. Met trots kunnen wij zeggen dat het over grote deel van onze klanten bij ons vaak al meerdere auto’s heeft gekocht. De meeste nieuwe klanten, die bij ons binnen komen, zijn vaak gestuurd door een bestaande klant.

Ook veel regionale bedrijven vertouwen tegenwoordig hun wagenpark aan ons toe. Dit is absoluut niet altijd even gemakkelijk, omdat ondernemers een scherpe prijs willen en nooit zonder auto kunnen, want daar moet men het geld mee verdienen langs de weg. Meestal lukt het ons toch om ook deze groep klanten tevreden te houden.

Met ons enthousiaste team en onze moderne werkplaats, staan wij dagelijks voor u klaar om voor u het autorijden zo betaalbaar en leuk mogelijk te houden!