Referenties

Autobedrijf v.d. Put Hillegom

______________________________________________

Brouwer installatie bedrijf

Wij van ” Brouwer installatie bedrijf ” stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons bedrijf en dusBrouwer ook van onze werknemers en wagenpark. Toen wij met ons bedrijf zijn gestart was het best even zoeken waar je voor mobiliteit het beste terecht kon. Inmiddels maken wij al meer dan 20 jaar met tevredenheid gebruik van de service en diensten van Autobedrijf van der Put. Wij zijn erg positief over de snelheid waarmee onderhoud en reparatie aan onze auto’s wordt uitgevoerd. Ook het gratis vervangend vervoer is makkelijk, want wij kunnen ons werk dan gewoon blijven uitvoeren. Uiteraard is de prijs kwaliteit verhouding voor ons ook van doorslag gevende aard in deze steeds duurder worden de tijd. Dat wij ook al gedurende lange tijd onze prive auto’s hier kopen en laten onderhouden geeft aan dat de samenwerking tussen onze bedrijven goed is. Wij kunnen het elk bedrijf aanraden!

Brouwer installatie bedrijf
Satellietbaan 15 D
Hillegom
Frank en Jeroen Brouwer

______________________________________________

Geerlings Tuinen

Al 25 jaar “hof” leverancier voor Geerlings Tuinengeerlings

Voor de aanschaf van ons wagenpark is Automobielbedrijf G.J. v.d. Put al jarenlang onze betrouwbare partner. Zowel zakelijk als ook privé. Vanaf onze allereerste bedrijfsauto in 1986 tot de 4 bedrijfsbussen en privé auto die nu rondrijden; wij kunnen altijd rekenen op de vakkennis, uitstekende service en persoonlijke aandacht van dit bedrijf.

Hans en Vera Geerlings
Geerlings Tuinen
Noordwijkerhout

______________________________________________

Aad Zuiderduin

Al jaren koop ik mijn auto bij autobedrijf van der Put. Ook mijn 2 zoons en vrouw heb ik zuiderduingeadviseerd hun auto daar te kopen. Dat doen we inmiddels al ruim 20 jaar en nog altijd tot volle tevredenheid! Waarom denkt u misschien?

Betrouwbaarheid en service zijn de twee woorden die mij te binnen schieten. Als ik toe ben aan een andere auto kom ik automatisch weer terecht bij van der Put. Het gaat altijd in een goede sfeer en ik heb zelden problemen gehad. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan word het altijd op een nette manier opgelost.

Ook mijn kennissen durf ik met een gerust gevoel naar van der Put door te verwijzen, omdat het gewoonweg heel vertrouwd voelt. Dus wanneer u op zoek bent naar een ander auto weet waar u terecht kunt. Wanneer u denkt wat een mooi verhaal is dit, maar is het wel echt?

Het is echt en Gert Jan mag altijd mijn nummer aan u doorgeven zodat u mij kunt bellen.

Met vriendelijke groet,

Aad Zuiderduin
Directeur eigenaar Bijwaard Transport
Hillegom

______________________________________________