2015, een feestelijk jubileum jaar!

Autobedrijf van der Put bestond in 2015 maarliefst 25 jaar! Een jaar vol feestelijke acties en evenementen. Zo hadden wij gedurende het hele jaar een taartenactie. Iedere 2 weken werd een overheerlijke Autobedrijf van der Put taart verloot onder de bezoekers van de werkplaats. Een greep uit de winnaars is op onze website vermeld.logo 25 jaar

In mei organiseerde wij de Ladies Night. Een VIP avond voor onze vrouwelijke klanten met workshops, een modeshow, proeverijen en diverse demonstraties. Foto’s terugkijken van deze onvergetelijke avond? Klik hier.

Als klap op de vuurpijl was er in oktober de puzzelrit voor al onze klanten. Er werd een uitdagende puzzelrit uitgezet in Hillegom en omstreken. Dit heeft de nodige humor en sensatie opgeleverd. ’s Avonds werden klanten weer opgevangen in ons pand aan de Jonkheer Mockkade. Hier konden zij nog genieten van een gezellige avond met een band en dj.

Wij willen alle klanten bedanken voor de felicitaties en leuke attenties. Daarnaast wensen wij u fijne feestdagen en hopen wij u in 2016 weer te mogen begroeten. In onderstaande video krijgt u een indruk van het afgelopen feestelijke jaar.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Puzzelrit en feestelijke avond

Zoals u mogelijk weet bestaat Autobedrijf van der Put 25 jaar. Dit hebben wij al gevierd met een geslaagde Ladies Night voor onze vrouwelijke klanten. Om deze mijlpaal met al onze klanten te vieren organiseren wij een puzzelrit met aansluitend een feestelijke avond. Deze puzzelrit is geschikt voor al onze klanten, dus zowel jongeren als senioren. Wij hopen u dan ook op 24 oktober aanstaande te mogen verwachten. U moet zich van te voren nog wel even inschrijven, dit kan direct door uw naam, adres en telefoonnummer te mailen naar info@vdputautos.nl. Klanten en genodigden zijn welkom vanaf 15.00 uur. Om 16.00 uur zullen wij uiterlijk starten met de puzzelrit. ’s Avonds kunt u genieten van lekkere hapjes en drankjes. Kortom, wij bezorgen u een verdiende leuke dag! Houdt u deze website na 24 oktober in de gaten voor leuke foto’s van de dag.

 Uitnodiging Puzzlerit 2

Win ook een Autobedrijf van der Put taart!

In verband met ons 25-jarig jubileum verloten wij gedurende het hele jaar 2015 iedere 2 weken een overheerlijke taart onder de bezoekers van onze werkplaats. De taarten worden speciaal gemaakt voor Autobedrijf van der Put en zijn voorzien van ons logo. Krijgt u ook al trek als u dit leest? Breng snel een bezoek aan de werkplaats van Autobedrijf van der Put in Hillegom en wordt de volgende winnaar van deze overheerlijke taart!

Deze winnaars gingen u voor:Taart Autobedrijf van der Put 25 jaar
1. Familie Koppen uit Vogelenzang
2. Familie van der Ploeg uit Lisse
3. Familie de Jong uit Hillegom
4. Familie Tukker uit Hillegom
5. Nicole Wijnschenk uit Nieuw Vennep
6. Familie Bijl uit Hillegom
7. Diana van Anrooij uit Beinsdorp
8. Familie de Haas uit Hillegom
9. Hilly Lijten Biel uit Hillegom
10. Familie Heij uit Hillegom
11. Familie Jansse uit Hillegom
12. Olaf Smit van Smit Cleaning Service
13. Mevrouw Schoof uit Vogelenzang
14. Familie van Veen uit Beinsdorp
15. Familie Lijten uit Hillegom

Familie Koppen - winnaar autobedrijf van der PutWinnaar 3 taartenactie autobedrijf van der PutFamilie de Jong - winnaar autobedrijf van der Put

Nicole Wijnschenk - winnares taartenactie Autobedrijf vd Put     Winnaar taartenactie autobedrijf van der Put 2Familie Tukker - winnaar taartenactie autobedrijf vd put

winnaar taartenactie diana van anrooij     Winnaar taartenactie     Winnaar taartenactie

Winnaar taartenactie autobedrijf van der Put image DSC06191

taartenactie autobedrijf van der Put van Veen - klant autobedrijf van der Put Familie Lijten - Autobedrijf van der Put

Ladies Night

Vanwege het 25-jarig jubileum hebben wij een Ladies Night georganiseerd. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en vooral gezellige avond en hopen u ook. Bekijk onderstaande video en foto’s voor een sfeerimpressie van de avond en laat in een reactie weten wat u er van vindt. Alle foto’s vind u hier!

IMG_9524 IMG_9525 IMG_9526

IMG_9527 IMG_9528 IMG_9535

IMG_9541 IMG_9543 IMG_9545 IMG_9546 IMG_9547

IMG_9548 IMG_9550 IMG_9551 IMG_9552 IMG_9561

IMG_9562 IMG_9565 IMG_9680 IMG_9582 IMG_9591 IMG_9615 IMG_9618 IMG_9632 IMG_9655 IMG_9656

Wij organiseren een feestelijke Ladies Night

Autobedrijf van der Put bestaat dit jaar 25 jaar. Dat is een mijlpaal die wij zeker niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Daarom organiseren wij gedurende dit feestelijke jaar diverse evenementen, waaronder een Ladies Night. Op deze avond willen wij onze vrouwelijke klanten eens extra in het zonnetje zetten.
Genodigden kunnen deze avond genieten van heel veel leuke activiteiten, verzorgd door verschillende bedrijven. Zo zijn er bijvoorbeeld een modeshow en proeverijen, maar zijn er ook diverse demonstraties en workshops. Kortom een echte VIP avond inclusief rode loper en exclusieve hapjes en drankjes. Uiteraard volgt er de komende weken nog extra informatie en zullen foto’s van deze avond op onze site worden geplaatst. Bent u klant bij autobedrijf van der Put, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten, zodat wij u er alsnog één kunnen sturen.

uitnodiging ladies night autobedrijf van der Putuitnodiging ladies night 2