2015, een feestelijk jubileum jaar!

Autobedrijf van der Put bestond in 2015 maarliefst 25 jaar! Een jaar vol feestelijke acties en evenementen. Zo hadden wij gedurende het hele jaar een taartenactie. Iedere 2 weken werd een overheerlijke Autobedrijf van der Put taart verloot onder de bezoekers van de werkplaats. Een greep uit de winnaars is op onze website vermeld.logo 25 jaar

In mei organiseerde wij de Ladies Night. Een VIP avond voor onze vrouwelijke klanten met workshops, een modeshow, proeverijen en diverse demonstraties. Foto’s terugkijken van deze onvergetelijke avond? Klik hier.

Als klap op de vuurpijl was er in oktober de puzzelrit voor al onze klanten. Er werd een uitdagende puzzelrit uitgezet in Hillegom en omstreken. Dit heeft de nodige humor en sensatie opgeleverd. ’s Avonds werden klanten weer opgevangen in ons pand aan de Jonkheer Mockkade. Hier konden zij nog genieten van een gezellige avond met een band en dj.

Wij willen alle klanten bedanken voor de felicitaties en leuke attenties. Daarnaast wensen wij u fijne feestdagen en hopen wij u in 2016 weer te mogen begroeten. In onderstaande video krijgt u een indruk van het afgelopen feestelijke jaar.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *